Red Wine - Oak Barrel Wood Chips

De rookhout snipper gebruik je voornamelijk met een rookbox of aluminiumschaal, als je deze direct op de brandende kolen zou leggen verbrand dit erg snel. Volg de volgende stappen voor een optimaal gebruik:

  • Voor je begint week je de snippers 30-60 minuten in water.
  • Haal de ze uit het water en plaats de snippers in een aluminium schaal of een speciale rookbox. Zorg dat de aluminium schaal een paar gaatjes in de bodem heeft zodat de warmte erlangs kan.
  • Wanneer de snippers beginnen te roken kun je beginnen met barbecuen!
  • Om het kookproces te optimaliseren, raden we aan om de deksel van de barbecue te sluiten.

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 9,95
Productbeschrijving
Details
Dit geheel natuurlijke product is gemaakt van eikenhout vaten. Bij het legen van de vaten blijft het eikenhout doordrenkt met de geur en smaak van de rode wijn. De vaten worden zorgvuldig geselecteerd, geverifieerd en verwerkt tot een uniek rookproduct dat een uitstekende kwaliteit combineert met een unieke smaak. Red Wine - Oak Barrel Wood Chips geeft een mild tot stevige smaak en past perfect bij het varken, wild, rund en gevogelte. Te gebruiken in combinatie met houtskool-, gas- en electrische grills.
Extra informatie
Extra informatie
Artikelnummer CW10220
Merk Nee
Custom Stock Status Nee
Afmeting (L x B x H) Nee
Lengte 28 cm
Breedte 18 cm
Hoogte 8 cm
Soort Nee
Accessoires Rookaccessoires
Klus Nee
Inhoud Nee
Vorm N/B
Gewicht 0,9 kg
Kleur Nee
Bijzonderheden Nee
Beoordelingen
Schrijf uw eigen review
U schrijft een review over: Red Wine - Oak Barrel Wood Chips
Eigen tags
Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.