Betalen


Welke betaalmethode kan ik gebruiken?

Online betalen kan via iDeal, PayPal, Mastercard, Visa en Apple Pay. Betalen op factuur is ook mogelijk, de voorwaarden hiervoor vind je in de vraag hieronder.

iDeal, MasterCard, Visa, PayPal, Op rekening

Betalen in termijnen of betalen aan de deur is niet mogelijk.


Kan ik betalen aan de chauffeur?

Onze transporteurs nemen geen zendingen meer aan onder rembours. Dit betekent dat wij zendingen NIET meer onder rembours (contante/pin betalingen aan de chauffeurs) kunnen leveren. Onze excuses voor het ongemak.


Kan ik bestellen op factuur?

Ja, bestellen op factuur is mogelijk. Er zijn wel een paar voorwaarden aan verbonden:

  • Je bent een vaste klant;
  • Het gaat om een zakelijke bestelling;
  • Je bent in het bezit van een geldig btw-nummer.

Waar kan ik mijn factuur vinden?

Zodra je bestelling is verzonden is de factuur beschikbaar ik je account. Heb je geen account of lukt het niet om de factuur te vinden? Neem dan contact op met onze klantenservice.


Wat is het rekeningnummer?

Heb je er voor gekozen om te bestellen op factuur? Dan kan je het geld overmaken naar ons bankrekeningnummer: NL50ABNA0473955725. Vermeld bij het betalen altijd je naam en ordernummer.


Hoe snel wordt ik terugbetaald na retourneren?

Zodra we je retourzending verwerkt hebben, betalen we het bedrag direct aan je terug. De terugbetaling gaat via onze PSP (payment service provider). De PSP faciliteert al onze betaalmethodes en dus ook de retouren. Door de tussenkomst van de PSP kan het een dag langer duren voordat het geld op je rekening staat.