Ovengedroogd openhaardhout geleverd in Zutphen

Woont u in de omgeving van Zutphen en bent u op zoek naar een vertrouwde leverancier voor uw openhaardhout? De Haardhout Specialist staat het gehele jaar voor u klaar om ovengedroogd openhaardhout te leveren. Het leveren van het openhaardhout gebeurt vaak de volgende werkdag al, wanneer u dit voor 16:00 bij ons bestelt hebt. Mocht de volgende werkdag niet uitkomen, kunt u uiteraard een andere dag inplannen om de levering plaats te laten vinden. De Haardhout Specialist houdt graag rekening met uw wensen!

Levering van de pallet haardhout

Het haardhout wordt geleverd op een pallet, welke verreden kunnen worden door middel van een pompwagen. Al onze vrachtwagens zijn uitgerust met een pompwagen, zodat niets uw levering meer in de weg staat. Houd in de gaten dat de weg naar de plek van aflevering vrij is van kuilen, stoepjes of verhogingen, want met een pallet haardhout van 800 kilo is hier niet overheen te rijden. Mocht u vragen hebben over de levering van de pallet haardhout, dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice via 088 101 91 11.

Wat dien ik te stoken?

Het is belangrijk om het juiste stookhout te gebruiken, anders kan dit veel negatieve gevolgen hebben. Gebruik van een zachte houtsoort in een grote open haard of houtkachel zorgt ervoor dat uw rendement niet optimaal is. Een te harde houtsoort in een te kleine open haard of houtkachel zorgt voor een groot verlies van de warmte. Om er gemakkelijk achter te komen welk haardhout u dient te stoken, kunt u gebruik maken van onze keuzehulp!

19 artikel(en)

per pagina

19 artikel(en)

per pagina