Ovengedroogd openhaardhout geleverd in Rotterdam

Roffa! De stad waar alle culturen bijeen komen, studenten terecht kunnen bij vele onderwijsinstellingen, naar Feyenoord wordt gekeken in het stadion of in de gezellige lounges en cafés. Natuurlijk kan Rotjeknar niet missen op de lijst van de ‘haardhout specialist’.

Het warme gevoel van de Rotterdamse markten en buurten kunt u terugvinden in onze haardhout producten. Bij de ongedierte en -schimmelvrije haardhout producten van de ‘Openhaardhout specialist’ hoeft u zich geen zorgen te maken over de hygiëne. Als u voor 16:00 bestelt, kunt u de volgende werkdag al lekker wegdromen bij uw openhaard.

Levering van de pallet haardhout

De havenstad en zijn vernieuwende architectuur. Rotterdam is de enige hoogbouwstad in Nederland met een echte skyline, maar zeker niet de enige stad in Nederland waar de ‘openhaardhout specialist’ levert. Noord, Zuid, Oost of west Rotterdam, u kunt overal uw bestelde producten verwachten. Woont u in een smalle straat waar het onmogelijk is om te leveren met een vrachtwagen, dan is dit geen probleem. Onze chauffeurs hebben een elektrische pompwagen bij zich, waardoor ze het bestelde product op de gewenste plaats kunnen afzetten.

Hulp nodig bij uw haardhout keuze?

Heeft u moeite met het kiezen van het juiste hout voor uw openhaard? Wij helpen u hier graag mee. Voor online advies en tips kunt u kijken naar de optie: haardhout keuzehulp. Wilt u liever telefonisch advies van onze specialisten? Dan kunt u bellen naar 088 101 91 11

19 artikel(en)

per pagina

19 artikel(en)

per pagina