Openhaardhout geleverd in Emmeloord

De Haardhout Specialist levert iedere dag ovengedroogd haardhout in Emmeloord en omstreken. Door gebruik te maken van een goed georganiseerd logistiek netwerk kunnen we uw bestelling elke werkdag van de week afleveren. Onze ervaren chauffeurs leveren de pallet haardhout af met een pompwagen. Hierdoor is het ook mogelijk de pallet zo dicht mogelijk bij uw huis neer te zetten. Natuurlijk zijn drempels, kuilen en grindpaden lastig om de pallet op de juiste plek te zetten.

Haardhout keuze

Wanneer u niet weet welk haardhout het meest geschikt is voor uw haard of kachel dan kunt u het best even contact met ons opnemen. Wij vragen dan wat voor kachel u heeft en waarvoor u de kachel gebruikt. Stookt u puur voor de warmte of wilt u ook genieten van een mooi vlammenspel. Het is ook belangrijk om te kijken met hoeveel blokken u per keer stookt. Een kleine kachel heeft vaak lichter hout nodig dan grotere haarden. Voor verdere informatie kunt u een kijkje nemen bij onze haardhout keuzehulp. keuzehulp!

Haardhout levering Emmeloord?

Zoals eerder genoemd leveren wij iedere dag in Emmeloord. De stadskern van Emmeloord kan lastig zijn voor vrachtwagens. Zeker om een grote pallet haardhout af te leveren kan enige behendigheid vergen. Een pallet weegt al gauw 800 kilo en moeilijk te verplaatsen als het wegdek hobbels en kuilen bevat. De vrachtwagens. Om zeker te zijn of er bij u geleverd kan worden kunt u een foto of video naar ons toe sturen (info@dehaardhoutspecialist.nl). Dan kunnen wij in samenwerking met het transportbedrijf overleggen of er bij u geleverd kan worden. Natuurlijk kunt u ons altijd bellen op 088 101 91 11.

19 artikel(en)

per pagina

19 artikel(en)

per pagina