Giant Flames houtpellets 35 zakken à 15 kg

De perfecte brandstof voor jouw palletkachel


De Giant Flames premium houtpellets zijn PEFC, ENplus A1 & HD+ gecertificeerd. Ook zijn ze geproduceerd van 100% schone houtresten uit Duitsland. Geschikt voor alle pelletkachels (diameter: 6mm) en een vochtigheidspercentage van <10%.

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 275,00

Prijs: € 275,00

Giant Flames Houtpellets 15 kg   +€ 0,00

* Verplichte velden

Prijs: € 275,00

Productbeschrijving
Details

Waarom Giant Flames Premium houtpellets?

Onze Giant Flames premium houtpellets zijn een goede keuze om verschillende redenen:

  • Milieuvriendelijk: Deze houtpellets zijn geproduceerd in Duitsland, met aandacht voor duurzaamheid. Ze dragen het PEFC-certificaat, wat betekent dat ze afkomstig zijn van verantwoord beheerde bossen. Je draagt dus bij aan het behoud van bossen en de vermindering van koolstofemissies!
  • Efficiëntie: Met een diameter van 6 mm zijn onze Giant Flames houtpellets precies geformuleerd voor optimale verbranding. Dit resulteert in een constante en efficiënte warmteafgifte.
  • Makkelijk in gebruik: De houtpellets zijn verpakt in handige zakken van 15 kg, waardoor ze gemakkelijk te hanteren en op te slaan zijn. Geen gedoe meer met zware brandstofcontainers.
  • Duurzaamheid: Onze Giant Flames houtpellets worden geproduceerd in Duitsland en zijn gemaakt van houtresten uit een houtzagerij. Het vermindert de noodzaak om hout over lange afstanden te transporteren, waardoor er minder CO2-uitstoot zal zijn.

Upgrade je houtkachel met Giant Flames premium houtpellets en geniet van een milieuvriendelijke, efficiënte en kosteneffectieve manier van verwarmen. Warmte, comfort en duurzaamheid - dat is waar Giant Flames premium houtpellets voor staan. Met certificaten zoals PEFC, ENplus A1 en HDplus+ ben je verzekerd van de hoogste kwaliteit. Bestel nu en ervaar de voordelen van deze uitstekende brandstof voor je houtkachel.

HDplus certificaat

Om de kwaliteit van houtpellets te beoordelen, zijn certificeringen een goede uitkomst. Giant Flames houtpellets zijn op maat gemaakt voor een betere verbranding en zorgt ervoor dat de pelletkachel niet vastloopt. De gelijkmatige verdeling van houtresten in HD-pellets zorgt voor meer ventilatie in jouw pelletkachel. Hierdoor hoef jij op langere termijn minder houtpellets te gebruiken. Gewone pellets zorgen ervoor dat je verwarmingssysteem voortdurend moet reageren op schommelingen in grootte. HD-pellets hebben een consistent formaat. Dit is cruciaal om het hoogst mogelijke rendement te behalen. Dankzij de gelijke grootte ontstaat er een vuurbed met gelijkmatige ruimtes tussen de pellets. Het voordeel hiervan is dat er meer lucht tussen de pellets komt. Een goede verbranding helpt ook om de uitstoot van vervuilende stoffen te verminderen. Onderzoek heeft aangetoond dat korte houtpellets de uitstoot kunnen verhogen. In vergelijking met gewone pellets hebben HD-pellets ongeveer 37% minder koolmonoxide in de rook dan gewone pellets.

Extra informatie
Extra informatie
Artikelnummer GF10401_35
Merk Giant Flames
Custom Stock Status Nee
Afmeting (L x B x H) Nee
Lengte Nee
Breedte Nee
Hoogte Nee
Soort Nee
Accessoires Nee
Klus Nee
Inhoud Nee
Vorm Nee
Gewicht Nee
Kleur Nee
Bijzonderheden Nee
Beoordelingen
Schrijf uw eigen review
U schrijft een review over: Giant Flames houtpellets 35 zakken à 15 kg
Eigen tags
Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.