NieuwVerkoop

12 zakken Pini Kay briketten (Nederlands)

De Pini Kay houtbriketten branden zeer schoon en hebben een verbrandingswaarde van 5.2 kWh/kg. Door deze kenmerken en het lage vochtpercentage (5%) laten de briketten zeer weinig asresten achter. De briketten hebben een gat in het midden, dit bevordert de verbranding waardoor de briketten zeer snel warmte afgeven. Geproduceerd volgens DIN-51731 protocol.

De briketten zijn geseald per 12 en dit product bevat 12 pakken. Let op dat u de briketten droog bewaart.

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 129,00

Prijs: € 129,00

Pak Pini Kay houtbriketten a 10 kg (Nederlands)   +€ 0,00

* Verplichte velden

Prijs: € 129,00

Productbeschrijving
Details

Pini-kay
Deze Pini-kay briketten zijn gemaakt van de snippers van harde houtsoorten. Dit zijn de snippers van bijvoorbeeld eiken, essen of beukenhout. Deze houtsnippers zijn onder hoge druk geperst en zijn hierdoor zeer compact geworden. Doordat ze onder hoge druk worden geperst, ligt het vochtigheidspercentage zeer laag. De verbrandingswaarde van pini-kay briketten is 5,2 kWh/kg. De briketten hebben een zeer laag asgehalte en dit zorgt ervoor dat de asresten nihil zijn.

Eigenschappen van de Pini-kay briketten
De pini-kay briketten hebben een verbrandingswaarde van 5,2 kWh per kilo en hebben een vochtigheidspercentage van minder dan 10%. Het asgehalte van deze briketten is <0,5%. Deze briketten zijn vrij van schimmel en ongedierte. De afmetingen van de briketten zijn als volgt: Lengte 300mm en de diameter is 50mm. In het midden van de Pini-kay briketten zit een gat. Dit gat zit in de pini-kay briketten om extra zuurstof te krijgen en zo meer vlammen te creëren.

Levering van de Pini-kay briketten
De pini-kay briketten worden geleverd op een pallet waar de briketten opgestapeld liggen. De pallet met pini-kay briketten wordt uit de vrachtwagen geladen en verder met een pompwagen vervoerd naar de plaats waar uw voorkeur naar uit gaat. Het pad waar de pompwagen overheen moet, dient wel verhard te zijn. Als u de pini-kay briketten voor 16:00 besteld, worden deze de volgende werkdag geleverd.

Extra informatie
Extra informatie
Artikelnummer PB17200_12
Merk Pini Kay
Certificering Nee
Afmeting (H x B x D) 50 x 85 x 60 cm
Vochtigheidspercentage < 5%
Lengte houtblokken 24 cm
Diameter houtblok 6,5 cm
Gewicht 120kg
Volume 12 zakken a 10Kg
Materiaal Briketten
Bijzonderheden Nee
Soort Pini Kay
Beoordelingen
Schrijf uw eigen review
U schrijft een review over: 12 zakken Pini Kay briketten (Nederlands)
Eigen tags
Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.

Meer interessante producten voor u