Ovengedroogd openhaardhout Delft

Ook in prinsenstad levert de ‘Openhaardhout specialist’ de beste kwaliteit producten. De stad van de historie en delfsblauw kan natuurlijk niet missen op de lijst.

‘Hout’ Delft schoon door schoon haardhout

Voor goed hout hoeft u niet ver te ‘delven’, want De Haardhout Specialist biedt u het beste kwaliteit hout aan. Ons haardhout is overgedroogd, dus geeft het geen giftige stoffen af en rookt het niet. Bovendien is het hout schimmel en ongedierte- vrij. Kunt u niet kiezen welk hout het beste is voor uw haard? Dat is geen enkel probleem. Wij helpen u graag! Voor tips en advies kunt u de volgende optie bekijken: keuzehulp. Heeft u liever telefonisch advies van een van onze specialisten? Bel dan naar: 088 101 91 11.

Bereikbaarheid Delft en levering brandhout

Gelukkig is Delft bereikbaar voor vrachtverkeer, want het door u bestelde product wordt door een vrachtwagen vervoerd en geleverd. Als het toch een probleem zal zijn om met de vrachtwagen te leveren op de juiste plaats, dan heeft de chauffeur een elektrische pompwagen bij zich om het product op de gewenste plaats af te zetten. Wilt u morgen al omhelsd worden door de heerlijke warmte? Bestel dan voor 16:00 en ontvang uw product de volgende werkdag!

19 artikel(en)

per pagina

19 artikel(en)

per pagina