Aflevering van uw bestelling

Leveringstijd Tijdens uw bestelling heeft u aangegeven op welke dag de pallet hout geleverd wilt hebben. Voor de aflevertijd van uw pallet haardhout kunt u ons bellen vanaf 09:00. De planning van de afleverroute wordt iedere ochtend gemaakt en is vanaf 09:00 bekent.

Plaatsing pallet haardhout Wanneer u wilt dat de pallet op een specifieke plaats wordt neergezet dan kunt u dit aangeven tijdens het bestelproces. Wij geven dit door aan het transportbedrijf. De chauffeur beoordeeld of het mogelijk is of niet. Let op: de pallet kan niet over grind of gras gereden worden. Ook hellingen en drempels zijn een gevaar.

Levering Wadden eilanden Leveringen op de waddeneilanden is geen enkel probleem. Wij versturen de pallets naar het afleverdepot bij de pont of ferry. Vanaf de pont bent u zelf verantwoordelijk voor de verdere aflevering. Let op: het transportbedrijf op uw eiland is voor uw eigen rekening.

Levering België, Duitsland en waddeneilanden Voor leveringen in Duitsland, België en waddeneilanden vragen wij een extra bijdrage van Euro 25,-. Helaas is het niet mogelijk om het haardhout onder rembours te betalen. Levering van het haardhout binnen 1 dag is helaas ook niet mogelijk. Het transportbedrijf belt u op om een afspraak te maken voor een dag van levering.

Wat voor vrachtwagen komt er langs Het transportbedrijf dat de pallet haardhout langs komt brengen gebruikt kleine vrachtwagens die ook worden gebruikt om supermarkten en winkels te bevoorraden. In de vrachtwagen passen ongeveer 16 tot 18 pallets haardhout. De pallets worden met een laadklep naar beneden gelift. Daarna wordt de pallet verder gereden met een pompwagen. Let op: de pallet haardhout en de pompwagen samen wegen 1200 kilo. Het is dus niet mogelijk om over grind of gras te rijden.

Leveringen in het weekend Het is helaas niet mogelijk om in het weekend uw haardhout geleverd te krijgen. Wij kunnen het haardhout afleveren op vrijdag middag. Zo kunt u in het weekend het haardhout overstapelen in uw houthok.

Thuis zijn tijdens levering? U hoeft niet thuis te zijn tijdens de levering van uw haardhout. Wanneer u uw mobile telefoonnummer doorgeeft belt de chauffeur u voor de plaatsing van de pallet wanneer hij ter plaatsen is. U kunt ook een brief op de deur hangen met instructies voor de plaatsing van de pallet hout.

Tijdslevering Wanneer u de bestelling op een specifiek moment van de dag wilt hebben kunt u dit per mail of telefoon aan ons doorgeven. Voor tijdsleveringen op een specifiek moment zitten extra kosten verbonden.

Levering grote steden In het centrum van een grote stad kan het nog wel eens lastig zijn om de pallet hout op de juiste plek te krijgen. De haardhout Specialist heeft echter goede ervaringen in grote steden. Wij leveren de meeste bestellingen uit in de volgende steden.